Es presenta La Portals 2017 a Marganell

Durant l’acte es va presentar un curtmetratge com a homenatge a Joaquim ‘Purito’ Rodríguez

El restaurant Can Font de Marganell va ser escenari ahir de la presentació oficial de La Portals 2017. L’acte va ser presidit pel Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; l’alcaldessa de Marganell, Anna María García; el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio; l’homenatjat i exciclista professional, Joaquim “Purito” Rodríguez i el president del Club Esportiu Lataca, Pepe Cuevas.

Entre els nombrosos assistents, cal destacar la presència de personatges del món de l’esport i també del teatre, entre ells Melcior Mauri, Albert Boira, Kiku Soler, José Bailón, Àngel Edo, Israel Nuñez, Mar Franco, Pepe Recio, Marta Vilajosana, Emili Pérez, etc. Molts d’ells ja s’han compromès a participar en aquesta propera edició. L’acte va ser conduït pel periodista Arcadi Alibés.

Projecció d’un curtmetratge de ‘Purito’

En la presentació, el Club Esportiu Lataca va ser capaç d’aplegar el món de l’esport, el de la família i el de l’espectacle, on els actors Albert Boira i José Bailon, juntament amb els exciclistes professionals Àngel Edo i Emili Pérez, Eva Giménez, els pares, senyora i amics de ‘Purito’ Rodríguez i membres del Club Esportiu Lataca, van produir un curtmetratge gravat i muntat per alumnes de l’escola Plató de Cinema i dirigit per Daniel Arqués.

“Des del Club Esportiu Lataca volem agrair la implicació de totes les persones implicades en aquest curtmetratge perquè del primer a l’últim s’han sumat al projecte sense cap ànim de lucre, aportant les seves hores com a regal a Purito Rodríguez pel seu homenatge” va aplicar Pepe Cuevas. Aquest curtmetratge ja es pot veure en el web www.laportals.cat i en les xarxes socials Twitter i Facebook @laportals.

Olesa de Montserrat, s’estrena

La Portals no és competitiva, recorre els portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar, Esparreguera i aquest any s’incorpora Olesa de Montserrat al projecte.

Prova solidària

La Portals 2017 té un acord de col·laboració amb l’Associació de DENT, malaltia molt minoritària que recull aportacions econòmiques per poder dedicar a la recerca de la malaltia. Un euro de cada inscrit es donarà a ASDENT. En Nacho, un nen de sis anys que pateix aquesta malaltia, i la seva família tampoc es van voler perdre la presentació.

Redacció / Foto: CE La Taca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix