L'empresa japonesa Amada inverteix un milió d'euros en una nova planta a Gavà

Per aquest projecte, la filial catalana del grup, Amada Maquinària Ibérica, ha comptat amb el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya.

El secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert, ha inaugurat aquest matí la nova seu de la multinacional japonesa Amada a Gavà, des d’on donarà servei comercial i tècnic als clients de la península Ibèrica. Juntament amb el secretari general, han participat a l’acte el president del grup Amada, Mitsuo Okamoto; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; i el cònsol general del Japó, Hiroyuki Makiuchi; entre d’altres personalitats.

En aquest projecte, la filial catalana del grup, Amada Maquinària Ibérica, ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat.

La multinacional japonesa ha invertit un milió d’euros en aquesta nova seu que substitueix i amplia la que fins ara tenia a Cornellà de Llobregat i en tres anys preveu crear 15 llocs de treball que s’afegiran als 35 amb els que compta actualment. El canvi d’ubicació no és només un canvi físic, sinó que també representarà un canvi d’estratègia amb l’objectiu de millorar el posicionament de l’empresa davant el client. La filial de Gavà, que depèn directament de la central europea amb seu al Regne Unit, donarà servei de venda, post-venda, estampació i adaptació de la maquinària segons les necessitats dels compradors.

El secretari general Xavier Gibert ha explicat que “la inauguració de la nova seu corporativa d'Amada representa per a nosaltres una ratificació de l'aposta de l'empresa per Catalunya i de la seva confiança en el nostre país". Gibert ha afegit que "en un món globalitzat, aquesta confiança és molt important, ja que ratifica l'aposta del govern de la Generalitat per tornar a dotar a la indústria del pes que li pertoca i que mai hauria d'haver perdut”.

Ubicada a 70 països

El grup Amada és un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl·lica destinada a la indústria de l’automòbil, les infraestructures o els electrodomèstics, entre d’altres. Amada compta amb prop de 6.500 treballadors a més de 80 filials situades a 70 països d’arreu del món.

Redacció / Foto: Generalitat de Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix