Gairebé 800 persones es van incorporar al mercat de treball el març

La taxa d’atur al Baix Llobregat va disminuir el passat mes en un 1,3% i se situa en el 14,6%.

Segons l’avanç de les dades d’atur registrat el mes de març de 2015, facilitades per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat a partir de les dades del Departament d’Empresa i Ocupació, un total de 795 persones van trobar feina el passat mes de març. Això representa una disminució de l’1,3% que situa la taxa d’atur registrat en un 14,6% (61.653 persones). Un índex que iguala al de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (362.036 persones), i és un 0,1% superior al de Catalunya (571.655 persones). D’altra banda, respecte al mateix mes de l’any 2014 les dades encara són més positives, ja que representa un descens del 9,4%.

Cara i creu

Sant Vicenç dels Horts segueix encapçalant el rànquing de municipis amb més atur amb un 19,2%, tot i que continua allunyant-se del 20% que tenia no fa gaires mesos amb un descens el mes de març del 0,6%. Mentrestant, Sant Just Desvern lidera les poblacions baixllobregatines amb menys atur amb un 8,3%.

D’altra banda, Sant Climent de Llobregat és el municipi que ha experimentat una major disminució d’aturats amb un 9% el març, seguit de Begues i La Palma de Cervelló amb un 5,9%. L’altra cara de la moneda és Sant Andreu de la Barca on la població aturada va augmentar un 1,3%, seguit d’Abrera amb un 1,2%.

En el document adjunt a la informació podreu consultar la vostra població

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix