Jornada per internacionalitzar les empreses del territori

L’Auditori de Cornellà serà l’escenari, el pròxim 26 de novembre, d’aquesta cita organitzada per Procornellà amb una primera part formativa i amb una segona centrada en un esmorzar-networking.

El Centre d’Empreses Procornellà organitza una nova jornada dedicada a impulsar la internacionalització de les empreses. Una jornada que se celebrarà a l’Auditori de Cornellà de Llobregat i que es desenvoluparà el pròxim 26 de novembre entre 9 i 13.30 hores. Aquesta proposta s’emmarca dins de tot un pla estratègic desenvolupat per l’Ajuntament de Cornellà amb la voluntat de crear ponts i sinèrgies que afavoreixin la dinamització de l’economia local i per tal de convidar a la petita i mitjana empresa que puguin veure en l’exportació una possible via de negoci. Està adreçada a directius amb interès per l’exportació, consultors especialistes, operadors logístics i a qualsevol empresa relacionada amb la internacionalització.

La primera part del matí tindrà un caire formatiu i d’assessorament i serà totalment gratuïta prèvia inscripció a través del portal www.centredempresesprocornella.cat. Coordinada per la Cambra de Comerç de Barcelona, es donaran a conèixer aspectes com el procés a seguir cap a la internacionalització d’una empresa, quines són les tendències dels mercats internacionals o el mapa de l’oferta de suport a la internacionalització a Catalunya. Comptarà amb la participació de la directora del Departament Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona, Elisabet Coll-Vinent que exposarà la seva conferència “Guia pràctica per sortir a l’exterior amb èxit”.

A continuació tindrà lloc una taula rodona en la qual participaran experts en mercats internacionals emergents com Llatinoamèrica o el Nord d’Àfrica, un expert en mitjans de pagament internacional i s’exposarà un cas real d’èxit en el seu procés cap a la internacionalització del negoci.

La jornada prosseguirà amb un esmorzar-networking de caràcter distès i organitzat en taules dinamitzades pels tècnics del Centre d’Empreses. Es tracta d’una fórmula eficaç per aconseguir contactes d’interès per als participants, fomentant així la interactuació i la interrelació entre els diferents negocis però, aquesta vegada, d’una forma tranquil·la, fet diferencial d’altres networkings en els quals l’objectiu és aconseguir una agenda en un temps limitat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
200

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix