L’alcalde de Sant Feliu visita la PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

Van poder compartir impressions sobre la situació del teixit empresarial del municipi.

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va rebre la visita de l’alcalde de Sant Feli de Llobregat, Jordi San José, i de la regidora de Promoció Econòmica, Cinta Daudé, per analitzar i debatre sobre la situació del teixit empresarial del municipi i establir línies d’actuació que ajudin a fer-lo més competitiu. La trobada, presidida per Ramón Pons, va reunir a una àmplia representació d’empresaris de Sant Feliu, que va poder traslladar a l’alcalde les seves preocupacions i demandes.

En aquest sentit, Jordi San José va explicar les millores que s’han dut a terme als polígons de Sant Feliu i va fer referència a l’acord assolit pel consistori perquè totes les zones industrials del municipi disposin de fibra òptica. També va explicar l’ampliació d’ajudes que reben les empreses de Sant Feliu per a la inserció de persones en atur.

El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramón Pons, va destacar la bona relació i “la participació que ha existit històricament entre PIMEC i l’Ajuntament de Sant Feliu, amb l’objectiu de millorar la competitivitat dels sectors socioeconòmics del municipi.”

D’altra banda, el vicepresident de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, va explicar el suport i serveis que PIMEC dóna a les pimes i autònoms del territori, així com la seva representativitat i funció de lobby. Per acabar, el president de PIMEC Joves Empresaris Baix Llobregat-L’Hospitalet, Sergi Fuster, va remarcar la necessitat de potenciar accions formatives que permetin que els joves tinguin la preparació que l’empresa demana i per això va demanar la implicació de tots els agents i socis econòmics.    

Redacció / Foto: Pimec

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix