Es presenten els premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

Un centenar de persones van participar en la tercera edició del Fòrum Delta de l’Emprenedoria a La Gralla de Sant Boi de Llobregat.

L’equipament de La Gralla de Sant Boi de Llobregat va acollir l’acte de presentació de la dotzena edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials dins del marc de la celebració del III Fòrum Delta de l’Emprenedoria. Cinc ajuntaments –El Prat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sant Boi- convoquen aquests guardons per donar suport a l'emprenedoria i la consolidació d'empreses. Els Premis Delta volen destacar especialment les iniciatives que per la capacitat d'innovació, diversificació de les activitats existents, creació de llocs de treball, assoliment de resultats destacats o interès social contribueixen a dinamitzar l'economia al territori.

Hi ha previstos tres premis a les millors iniciatives empresarials (per valor de 3.000, 1.500 i 1.000 euros) i un premi a la millor iniciativa comercial (2.000 euros). Els dos primers guardons s'acompanyen del Premi Innobaix, consistent en un acompanyament gratuït al creixement empresarial durant un any i suport per a l'accés al finançament. El termini de presentació de candidatures s'obrirà el dia 20 d'octubre i finalitzarà el 12 de desembre. Hi poden participar empreses i comerços que hagin iniciat l'activitat entre els anys 2009 i 2013.

Un centenar de persones

D’altra banda, es va celebrar ahir dimarts la tercera edició del Fòrum Delta de l’Emprenedoria a La Gralla de Sant Boi de Llobregat amb la participació d’un centenar de persones. En la presentació de l'acte, l'alcaldessa, Lluïsa Moret va convidar a les persones assistents a reflexionar conjuntament sobre quins models innovadors poden ajudar a fer polítiques públiques adequades a les necessitats actuals de la promoció econòmica.

A més, dos emprenedors de reconegut prestigi, Pau Garcia Milà i Jordi Martí Gascón, van poder compartir amb el públic assistent experiències positives basades en la innovació i l'ús de les TIC. Milà va afirmar que les noves tecnologies poden ser una gran ajuda per estendre una bona idea i convertir-la en un negoci d’èxit, però no són cap garantia. Mentre, Gascón va defensar els negocis que, tot i buscar fer diners, es fonamenten en la voluntat de "millorar la vida de les persones que hi ha al costat" i democratitzar aquestes millores estenent-les a un gran volum de persones. Segons aquest empresari defensor de l'emprenedoria social, ajudar els altres proporciona felicitat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix