Martorell produirà la segona generació de l’Audi Q3

Seat fabricarà el 2015 unes 5.000 o 6.000 unitats més segons ha assegurat el president del comitè d’empresa.

Amb aquesta notícia es confirma que la fàbrica catalana continuarà fabricant la segona generació d'aquest model que va arribar a la planta el 2011. Matías Carnero, president del comitè d’empresa, ha fet aquest anunci des de la seu de Volkswagen a Wolfsburg (Alemanya), on s’ha celebrat la reunió del Comitè Mundial del grup, en la qual s'ha ratificat que Martorell seguirà produint aquest model.

El dirigent sindical ha assegurat que hi havia rumors sobre si Seat continuaria assumint la producció d'aquest model d'Audi o si es portaria la producció a Bèlgica. Finalment, segons Carnero, el trasllat ha quedat descartat i estima que Martorell produirà el 2014 unes 115.000 unitats de l'Audi Q3. A més, assegura que les previsions per a l'any vinent són augmentar la producció en 5.000 o 6.000 vehicles, de manera que s'incrementarà la producció global de la planta, que funcionarà amb el Seat León i l'Audi Q3 a tres torns i el SEAT Ibiza a dos torns.

Seat no ha volgut pronunciar-se sobre aquest assumpte i només destaca que la producció del Q3 a Martorell demostra la capacitat de la planta per produir vehicles de gamma alta. Recordem que el mes de juny el grup Volkswagen va anunciar que el model híbrid entre turisme i tot terreny (SUV) de SEAT s’adjudicava a la planta txeca d’Skoda. El consorci alemany va justificar la decisió perquè la planta txeca té uns costos laborals menors.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix