Empreses de Sant Boi contractaran més de 120 persones

L’Ajuntament participa amb el suport econòmic amb una aportació de 630.000 euros.

Un total de 59 empreses han presentat sol·licituds per contractar un total de 121 persones amb l'ajuda d'una subvenció municipal mitjançant el Programa de Suport a la Contractació de persones aturades. El 65% dels contractes tindran una durada de 12 mesos o més i el 74% seran a jornada completa. Els fons destinats per l'Ajuntament (un percentatge variable del cost de cada salari, amb un màxim del 50%) ascendiran a 630.000 euros, mentre que les 59 empreses que s'han presentat a la convocatòria hi destinaran globalment 1.350.000 euros. Els recursos totals previstos ascendeixen, per tant, a 2.000.000 euros. El principal tret diferenciador d'aquest programa respecte a altres iniciatives públiques d'ocupació ésl'efecte multiplicador que l'aportació de fons públics tindrà en el sector privat.

Entre les gairebé seixanta empreses locals que s'han sumat a aquesta convocatòria hi ha de diferents mides (33 amb menys de 10 treballadors, 18 d'entre 10 i 50 treballadors i 8 amb més de 50) i sectors professionals (26 empreses de serveis, 10 comerços, 8 empreses de restauració, 6 del sector de la construcció, 5 entitats i 4 empreses de fabricació).

L'empresa municipal CORESSA ha dissenyat i està gestionant aquest programa municipal, que incorpora importants novetats respecte a altres iniciatives públiques per a la generació d'ocupació.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix