Una trentena d’empreses van participar en el setè Famtrip

L’objectiu del Consorci de Turisme del Baix Llobregat va ser donar a conèixer l’oferta de la comarca.
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar la setena edició del Famtrip (viatge de familiarització) adreçat a empreses de la província de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de la comarca perquè comptin en les seves pròximes reunions i convencions amb el Baix Llobregat.

En aquesta ocasió, els participants van poder descobrir la Masia Ribas, una espectacular casa del segle XVIII a Gavà que disposa d’espais per a events i reunions, a més del seu gran jardí, ideal per a L’organització de còctels i originals activitats. En aquesta primera cita, l’empresa Gau Catering va oferir als participants un coffee-break gourmet en una mostra del seu servei de qualitat.

La següent visita va ser al Tropical Beach Club, un local situat en un lloc privilegiat a la platja de Gavà-Mar, ideal per a l’organització d’activitats socials i de negocis i que a més destaca per la qualitat de la seva cuina de mercat.

Tanmateix, en una de les seves sales vista mar, es va realitzar una presentació audiovisual de la resta d’espais i serveis que ofereix la comarca, donant així a conèixer l’àmplia varietat d’opcions existents al territori.

Els darrers espais a visitar ubicats a Castelldefels van ser l’hotel Bel Air que va obrir en primícia a les empreses les portes del seu nou restaurant adaptat per a reunions de negoci i el Beach Club Tiburon, un nou espai que destaca pel seu modern disseny, vistes al mar, una àmplia terrassa i on es va fer un dinar-còctel amb una degustació de plats de la cuina mediterrània.

Per a l’organització d’activitats posteriors a les reunions d’empresa, dins la jornada també vam comptar amb la col·laboració de l’empresa Aurum Yacht de Port Ginesa, la qual va donar a conèixer les seves propostes d’accions amb embarcacions de vela i motor com a protagonistes, i on les mateixes empreses van poder-ne viure l’experiència.

I per acabar la jornada, High Fidelity Collective va sorprendre els participants amb una activitat original pensada per a events per a empreses, que va consisitir en una excel·lent i divertida activitat de capoeira on les pròpies empreses també van ser partíceps.

Per a l'organització del Famtrip vam comptar amb la col·laboració de tots els espais que es visitaran a més de l’empresa de transports Avantgrup, i l’empresa d’organització d’esdeveniments Essentia Bcn Events.

Redacció / Foto: Consorci de Turisme del Baix Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix