L’Ajuntament de Cornellà presenta un seguit de mesures per afavorir l’autoocupació

S’ha presentat avui en la jornada Fent Emprenedoria, Véns? a l’Auditori amb la presència de més de 350 persones.
L’anomenada “Quota Zero” per a joves de Cornellà que posin en marxa una nova activitatprofessional o empresarial i que els eximeix de pagar les taxes habituals; l’adequació d’un nou viver d’empreses amb espais bonificats per a joves de Cornellà de menys de 35 anys i la subvenció 6+6, iniciativa a través de la qual el consistori fomenta la contractació per part d’empreses de menors de 35 anys, fent-se càrrec dels sis primers mesos de contractació amb el compromís que dita empresa els contractarà per sis mesos més, són algunes de les noves mesures municipals que l’Ajuntament posa en marxa per afavorir l’autoocupació i que avui s’ha presentat en el marc de la jornada Fent Emprenedoria, Véns? davant un fòrum amb més de 350 persones.

El Centre d’Empreses Baix Llobregat, vinculat a l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de la ciutat, ha organitzat la jornada amb voluntat de convertir-se en una plataforma útil per a tots els joves en procés de formació, emprenedors que vulguin crear els seus propis negocis o bé, persones que han fet realitat el seu somni empresarial.

Aquesta trobada s’emmarca dins de tot un pla estratègic transversal que porta a terme l’Ajuntament de Cornellà per fer front a l’atur juvenil que afecta al 27% dels menors de 35 anys. El consistori planteja seguir eixos claus per tal d’afavorir la inserció laboral i ho fa adequant l’oferta formativa de la ciutat a les necessitats de les empreses, promovent l’emprenedoria, destinant a aquest col·lectiu una partida específica dels plans locals d’ocupació i fomentant la realització de pràctiques en empreses.

La jornada s’ha estructurat en dues parts. Una primera informativa i d’assessorament, amb ponències, taula rodona i exposició de les noves mesures municipals de suport a www.procornella.cat l’autoocupació. Una segona part basada en un esmorzar-networking adreçada a empresaris en actiu i a emprenedors a punt de crear els seus negocis.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix