PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet presenta l’acte reivindicatiu “Diguem prou”

S’han inscrit més d’un miler empresaris, d’entre els quals un 10% són del Baix Llobregat.
PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet ha presentat els objectius i el programa de l’acte reivindicatiu “Diguem Prou”, que es celebrarà el pròxim 19 de març al Palau de Congressos de Barcelona i en el qual ja s’han inscrit més de 1.100 empresaris, autònoms, associacions i gremis. L’acte ha comptat amb la participació de Miquel Camps, vicepresident de PIMEC Baix Llobregat–L’Hospitalet, que ha fet una crida als empresaris, autònoms i col·lectius del territori per seguir sumant participants i “fer més forta la nostra veu per dir prou al fet que se’ns oblidi i se’ns menystingui amb mesures que dificulten la sortida de la crisi”. Ha destacat que “des que ha començat la crisi, han tancat 65.000 empreses i s’han perdut 350.000 llocs de treball”. Actualment, l’acte “Diguem Prou” compta amb un 10% d’empreses baixllobregatines.

La patronal, a través del seu web, està rebent moltes demandes i propostes empresarials que serviran per completar un manifest de posicionament de les pimes i els autònoms. Aquest document es farà arribar a la Generalitat de Catalunya i al govern central perquè quedi palès el malestar de l’empresariat català i prenguin consciència de que moltes de les mesures aprovades en els darrers anys alenteixen la sortida de la crisi, no generen ocupació i frenen el progrés del país, segons explica el comunicat que ha enviat l’organització empresarial.

A més a més, els augments dels costos de la Seguretat Social i del preu de l’energia, les polítiques erràtiques, la creixent pressió fiscal, la manca de crèdit i el seu elevat cost, les reiterades inspeccions de tot tipus o les traves administratives, sumat a la manca de sensibilitat per part del sistema envers les pimes i els autònoms són alguns dels arguments de l’empresariat català per unir-se a un acte que no pretén defensar interessos partidistes, ja que l’objectiu és posar de manifest les reivindicacions d’un col·lectiu que està patint molt durament la crisi econòmica.

La patronal ha informat que el dia 19 de març posarà dispositius de desplaçament per a les pimes i els mitjans de comunicació del territori.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix