Amazon ha escollit El Prat per obrir un nou centre logístic

S’ubicaria en el polígon Mas Blau en un terreny de més de 150.000 metres quadrats.
Amazon, la multinacional de comerç electrònic, té previst aterrar a Catalunya, on vol obrir un nou centre logístic. El municipi escollit serà El Prat de Llobregat i, més concretament, uns terrenys, de propietat d’Incasol, que hi ha en el polígon Mas Blau II de més de 155.000 metres quadrats. A més, la situació estratègica i de comunicacions els fan ser privilegiats, ja que estan a tocar de l’aeroport Barcelona-El Prat i del port de Barcelona.

Segons informacions que han arribat a La Premsa del Baix, el projecte podria ser una realitat a finals de l’any 2015 i suposaria la creació d’uns 3.000 llocs de treball. Si finalment l’aposta és Catalunya, Amazon tindrà a Espanya el seu segon centre logístic després del que té a Fernando de Henares (Madrid).

Segons el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha manifestat que “seria una imprudència parlar d’aquest tema quan encara no està cecidit. Cal discreció, seguretat jurídica i seriositat. El que sí es cert és que la Generalitat de Catalunya continua treballant perquè no només Amazon puguin escollir Catalunya sinó d’altres multinacionals.”

La firma compta actualment amb una vintena de centres logístics a Europa.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix