Sant Boi inaugura un Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social

Les seves activitats es desenvoluparan a la segona planta del Casal de Casablanca.

El Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi (CoBoi) ja és una realitat. Aquesta iniciativa municipal comença una nova etapa en què es duran a terme múltiples activitats per impulsar el cooperativisme i l'emprenedoria social. Membres de la comunitat CoBoi han treballat de manera col·laborativa en el disseny i l'execució dels treballs per condicionar la segona planta del Casal de Casablanca com a espai de referència per a les persones usuàries del projecte. En aquest espai hi ha dues zones diferenciades: l'àrea de 'co-working' i una sala de reunions i atenció a clients".

Durant l'acte d'inauguració, presidit per l’alcalde Jaume Boch, es va presentar els deu projectes d’emprenedoria i economia social que l'Ajuntament va seleccionar durant un concurs per donar suport a la seva realització. Són projectes de persones del municipi baixllobregatí que plantegen solucions innovadores i sostenibles per a problemes socials o mediambientals de la ciutat.

L'acte també va permetre conèixer de primera mà tres iniciatives d'emprenedoria reconegudes pel programa @EmprenSocial2013 de la Generalitat de Catalunya: SAÓ-Prat, Compensanatura i Apptivime. L'expert José Manuel Pérez 'Pericles" va fer la xerrada "Hacia una sociedad emprendedora".

Amb la iniciativa CoBoi, l'Ajuntament de Sant Boi ha entrat a formar part del Mapa d'Actors de l'Emprenedoria Social de Catalunya, que es va presentar la setmana passada a les instal·lacions de Barcelona Activa.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix