L’atur al Baix Llobregat baixa un 2’5% el mes de desembre

La taxa de desempleats a la comarca se situa en el 16’2% amb un total de 68.869 persones.
L’Observatori Comarcal del Baix Llobregat ha facilitat les dades d’atur registrat el desembre 2013 al Baix Llobregat, segons el Departament d’Empresa i Ocupació. El més significatiu és que el passat mes va baixar un 2’5% (-1.772 persones) respecte el novembre. Per tant, la xifra total de persones sense feina puja a 68.869, que significa un 16,2% (per sobre a l’Àrea Metropolitana de Barcelona -15,8% i Catalunya, 15,8%). D’altra banda, respecte al mateix mes de l’any passat la xifra d’aturats va baixar un -3,5%.

El municipi que es va incorporar més gent al mercat de treball va ser Torrelles de Llobregat amb un -5,9%, seguit de Sant Esteve Sesrovires (-4,9%) i Santa Coloma de Cervelló (-4,8% I Castellví de Rosanes (-4,8%). En canvi, a Sant Climent de Llobregat es va incrementar l’atur en un 1,1%, i a continuació està Martorell (0%) i Sant Feliu de Llobregat (-0,7%).

D’altra banda, Sant Vicenç dels Horts continua essent el municipi amb més atur (20,7%) tot i que el passat desembre va baixar un -2,5%. Martorell (18,8%) i Esparreguera (18,7%) són segon i tercer en el rànquing. L’altra cara de la moneda és Sant Just Desvern (9,75), seguit de Santa Coloma de Cervelló 810,9%) i Collbató (10,9%).

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix