Reig Jofre obrirà una filial en República Txeca el 2024

A més de créixer en l'àmbit internacional, la companyia farmacèutica santjoanenca vol tenir instal·lacions productives i productes amb major rendibilitat

Reig Jofre, amb seu a Sant Jona Despí, obrirà durant aquest any una filial a República Txeca, on preveu començar a comercialitzar productes de les branques de dermatologia i osteoarticular. Així ho ha explicat el ceo de Reig Jofre, Ignasi Biosca, al costat de la directora financera, Laura Martí. Segons Biosca, els medicaments de la companyia "encaixen bé" a Europa de l'est, i l'obertura de la nova oficina els permetrà vendre també a Eslovàquia.

reig jofre 728

El directiu ha analitzat que a Espanya hi ha més "preocupació per baixar la factura que per créixer", mentre que en la zona de l'est d'Europa estan potenciant el creixement dels medicaments. "Reig Jofre està en molt bon moment, és el moment d'invertir", i ha defensat que el més assenyat per a la companyia no és reduir el deute, que ja la tenen molt baixa, sinó buscar oportunitats. A més de créixer en l'àmbit internacional, la companyia vol tenir instal·lacions productives i productes amb major rendibilitat.

header home01

Reig Jofre va guanyar 9,4 milions d'euros en 2023, enfront dels 8,10 milions de 2022, la qual cosa suposa una pujada del 16%, i els ingressos de la companyia van millorar un 17%, fins als 316 milions. Per a 2024, l'empresa preveu continuar creixent en totes les unitats de negoci, la qual cosa permetrà compensar un augment de costos provocat per una pujada dels salaris d'acord amb el conveni del sector.

Redacció / Fotos: Reig Jofre

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix