Segona comarca amb més empreses de turisme de reunions i esdeveniments

El Baix Llobregat compta amb un total de 166, per darrere del Maresme

La nostra comarca té més de 160 empreses de turisme de reunions i esdeveniments. En total són 166 i se situa per darrera del Maresme, que en té 176. Així, el Baix Llobregat ofereix una àmplia oferta d’aquesta activitat econòmica. Són dades recollides per la Diputació de Barcelona, que ha elaborat una base de dades de l’oferta de turisme de reunions de les comarques de Barcelona. L’ens ha identificat un total de 1.419 empreses entre les diferents categories: activitats, espais singulars, serveis, allotjament, restauració i team building. L’objectiu de l’inventari, que s’anirà actualitzant, és detectar l’oferta de turisme de reunions de la província, per zones i per tipologies, per poder establir estratègies i donar resposta a peticions del sector.

nombre empreses dipu

Presentació estudi MICE Sta Susanna Albert Miró Diputació de Barcelona 34

Les comarques que formen part de la marca turística Costa Barcelona (Maresme, Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf, Penedès, Vallès Occidental i Vallès Oriental) són les que tenen més empreses d’aquesta tipologia.

Dels espais identificats per l’estudi per al turisme de congressos, la capacitat mitjana i majoritària és de 100 a 500 assistents. L’estudi identifica un total de 71 auditoris a la província, que representen el 13,47% del total d’espais destinats per esdeveniments.

Redacció / Fotos: Diputació de Barcelona-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix