Nadal de regals, sortejos i animació al comerç de Cornellà

L'objectiu de posar en valor les virtuts del comerç local, així com potenciar aspectes com la qualitat, la varietat, la confiança i l'atenció personalitzada com a garantia davant dels consumidors

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb la col·laboració de l'associació Cornellà Compra a Casa, comença la campanya de Nadal amb l'objectiu de posar en valor les virtuts del comerç local i potenciar aspectes com la qualitat, la varietat, la confiança i l'atenció personalitzada com a garantia davant dels consumidors.

La campanya arrenca amb novetats, entre elles el cartell de promoció, que es pot veure a tanques i banderoles per tota la ciutat. Els mercats municipals i els establiments comercials s'engalanen especialment i es preparen per oferir qualitat a preus competitius. Tots els comerços adscrits a la associació Cornellà Compra a Casa repartiran bosses de paper amb la imatge de la campanya nadalenca: "PER NADAL REGALA CORNELLÀ".

compra a casa

També hi ha una promoció especial als tres mercats municipals: per premiar la fidelitat dels clients, regalaran un lot amb fins a 700 euros en vals de compra, per poder crear una cistella personalitzada amb productes frescos. Per participar-hi, amb cada compra realitzada als mercats durant la campanya de Nadal, es lliurarà una butlleta d'inscripció que haurà de dipositar-se a les urnes de cada mercat. Els mercats Centre i Marsans sortegen un lot cadascun, i el mercat Sant Ildefons dos lots. El sorteig tindrà lloc el 15 de gener de 2024 i els premis es podran bescanviar fins al 30 de juny. 

Captura de pantalla 2023 12 19 a las 17.20.04

Animació als eixos comercials

L'associació Cornellà Compra a Casa ha creat un calendari d'activitats amb músics, personatges excèntrics, animals gegants i altres protagonistes que es passejaran pels principals eixos comercials durant la campanya de Nadal amb l'objectiu de dinamitzar les compres als comerços locals i contribuir a fomentar la convivència i activitat al carrer. Els trobareu del 19 de desembre al 4 de gener de 2024, en horari de matí i tarda.

medium

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix