El Gremi de Restauradors del Prat demana una ampliació dels horaris

Es va reunir amb l’Ajuntament on també es va abordar possibilitat que el consistori sigui més flexible pel que fa a la funcionalitat de les terrasses i a l’estètica pròpia

Representants del Gremi de Restauradors del Prat es van reunir amb regidors de l’Ajuntament del Prat de Llobregat en una trobada que ha servit per abordar, entre altres coses, la possibilitat que el consistori sigui més flexible pel que fa a la funcionalitat de les terrasses i a l’estètica pròpia, així com amb l’ampliació dels horaris. En concret, el president, Juan Cruz, el vicepresident, Sergi Bonillo, i una representació de l’entitat es van reunir amb els regidors Joaquim Bartolomé i Juan Pedro Pérez.

Els Restauradors del Prat al consistori min

El president del Gremi de Restauradors, Juan Cruz, ha valorat molt positivament ambdues reunions i ha destacat la predisposició del consistori per estudiar totes dues propostes dels restauradors i restauradores de la ciutat. “Hem sortit de les trobades amb molt bones sensacions, ens ha agradat molt que ens escoltessin i que deixessin la porta oberta a poder estudiar propostes que beneficiïn el sector”, ha destacat Cruz.

Les demandes 

En concret, el Gremi de Restauradors del Prat demana a l’Ajuntament que estudiï la possibilitat de modificar la normativa de terrasses, vigent des del 2012, amb l’objectiu de fer-la més flexible per als hostalers i hostaleres. En aquest sentit, la normativa municipal estableix que totes les terrasses de la restauració han de ser d’alumini, mentre que els tendals i para-sols han de ser de color beix. Igualment, la normativa estableix altres aspectes com les jardineres, mobles de treball i estufes, entre altres coses. Cruz detalla que hi ha establiments integrats al Gremi de Restauradors que voldrien disposar de més flexibilitat, com és el cas dels restaurants, que en alguns casos voldrien poder optar a fer més funcionals les seves terrasses, o bé a composar-les amb una estètica més personal.

Durant la trobada també s’ha parlat de la possibilitat d’ampliar horaris per a la restauració local, tot i que no s’ha arribat a cap concreció. L’Ajuntament del Prat de Llobregat s’ha compromès a estudiar les demandes del Gremi i a continuar mantenint el contacte amb els i les representants que l’integren.

Redacció / Fotos: GRP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix