Mar-Tret Teca, únic representant del Baix al Gastronomic Forum Barcelona

Aquest productor abrerenc fa tota mena de conserves, des d'allioli, passant per cigrons, escalivada, espinacs amb panses i pinyons, sopa de ceba... tot amb productes de proximitat

Mar-Trec Teca, ubicada a Abrera, és una de les vint-i-vuit empreses productores de la Xarxa de Productes de la Terra i únic representant del Baix Llobregat que participarà en el Gastronòmic Forum Barcelona que se celebrarà del 6 al 8 de novembre al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Aquest productor fa tota mena de conserves: des d'allioli, passant per cigrons, escalivada, espinacs amb panses i pinyons, sopa de ceba... tot amb productes de proximitat.

conserva natural

Un any més, la Xarxa comptarà amb un espai propi en aquesta fira que aproparà la cuina i els productes de la província als restauradors, als professionals de l'hostaleria i al gran públic. A més, hi haurà d'altres estands per a les empreses productores.

La Xarxa de Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, agrupa més d'un miler d'empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. L'objectiu principal és enfortir aquest teixit empresarial, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat. La Xarxa ofereix les empreses membres formació i assessorament en l'àmbit de la gestió empresarial, processos productius, comercialització i distribució i experiència turística.

image00004 1 350x435

A més, la Xarxa de Productes de la Terra ha elaborat una llista de cinquanta-cinc productes singulars, que tenen unes característiques pròpies i excepcionals sovint arrelats a una comarca o territori molt concret.

Redacció / Fotos: Mar-Tret Teca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
194

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix