Ventós decideix traslladar el seu magatzem a un altre municipi

 El problema de les olors, tot i que l’empresa ha intentat buscar una solució, és el principal motiu

Ventós ha anunciat la seva decisió de traslladar el seu magatzem a un nou polígon de l'àrea metropolitana, segons informa Ràdio Desvern. Aquesta decisió s'ha pres arran de les queixes veïnals sobre les olors que emana l'empresa, sobretot des del magatzem. Un estudi de toxicitat encarregat pel consistori santjustenc va determinar que aquestes olors no presenten cap risc per a la salut.  A més, un sensor ambiental va confirmar que la qualitat de l'aire a Sant Just Desvern està en línia amb altres municipis metropolitans. Però la molèstia per als veïns i veïnes ha estat constant.

Ventós Sant Just

L’Ajuntament i l’empresa han estat treballant juntament des de fa més d'un any per trobar una solució a aquesta problemàtica. Diverses millores s'han realitzat en les instal·lacions de Ventós, incloent-hi l'extensió de la xemeneia d'extracció i la instal·lació de nous filtres. No obstant això, les olors han continuat sent un problema.

Segons Ràdio Desvern, el principal impediment per a més inversions en la nau actual és el fet que l'empresa opera en règim de lloguer. Això ha portat Ventós a prendre la decisió de traslladar el magatzem, tot mantenint les seves oficines i laboratoris a Sant Just Desvern.

oficinescomercial3

Com a mesura preventiva de cara al futur, l’Ajuntament de Sant Just Desvern establirà un grup de treball per elaborar una ordenança específica que regularà les olors del municipi, garantint així el benestar dels seus habitants.

 

Redacció / Fotos: Ventós-Google maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix