Seat construirà a Martorell una planta d’assemblatge de cel·les de bateries

L’empresa automobilística invertirà 300 milions d’euros per construir les instal·lacions que, segons els càlculs de la companyia, tindrà un impacte de 400 llocs de treball directes i 100 d’indirectes

El Govern de la Generalitat considera una “excel·lent notícia” la decisió de Seat de construir a Martorell una planta d’assemblatge de cel·les de bateries. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha afirmat que la inversió garanteix el futur de la companyia a Catalunya”. Es tracta d’una decisió que “ha estat possible pel treball conjunt entre Seat i el Govern”, ha afegit Torrent, que ha recordat que la companyia és un “soci estratègicde l’executiu.

v0a3216

El conseller ha reiterat que “es tracta d’una notícia importantíssima, en clau de futur i en clau de transició de la mobilitat elèctrica”. “Catalunya acumula –ha dit- la majoria dels elements de la cadena de valor del vehicle elèctric: assemblatge; recerca i desenvolupament i la plataforma elèctrica a Martorell”. Torrent ha mostrat la voluntat del Govern de continuar treballant amb Seat i el conjunt del sector de la mobilitat: “durant el segle XX hem estat un referent al sud d’Europa al sector de l’automoció i volem continuar-ho sent el segle XXI.”

Seat invertirà 300 milions d’euros per construir les instal·lacions que, segons els càlculs de la companyia, tindrà un impacte de 400 llocs de treball directes i 100 d’indirectes. La decisió de Seat complementa la seva aposta per l’electrificació de Martorell amb el projecte ‘Future: Fast Forward’.

cq5dam.web.1280.1280

La inversió global prevista, superior als 3.000 milions d’euros, és una clara mostra del compromís pel futur de la companyia a Catalunya. Una aposta reforçada per l’impuls del Govern de la Generalitat per fer realitat el projecte ‘Future: Fast Forward’ a Catalunya, a través d’un ajut directe de 89 milions d’euros fins al 2026.

Redacció / Fotos: Seat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix