PIMEC i l’Ajuntament de Sant Feliu continuaran treballant conjuntament

El seu objectiu és potenciar la indústria, el comerç i el sector agroalimentari

L’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, ha rebut al consistori el president de PIMEC Baix Llobregat–l’Hospitalet, Joan Soler, i el delegat de la patronal al territori, Agustí Miró, en una trobada per comentar la situació del teixit empresarial local.

Ambdues entitats han tornat a crear sinergies i sumar esforços en benefici del progrés social i econòmic de la ciutat; concretament destacant la necessitat de potenciar sectors com l’industrial i l’agroalimentari. En aquest sentit, han acordat continuar treballant des de la col·laboració publicoprivada a l’hora d’impulsar mesures que ajudin les empreses a impulsar la seva competitivitat, productivitat i viabilitat.

D’altra banda, s’ha expressat la importància de donar suport al petit comerç local i de proximitat, a través de mesures que el posin en valor i promoguin la qualitat dels seus productes i serveis.

Finalment, la patronal ha tornat a alertar amb relació a la preocupació de les pimes de la ciutat, que continuen tenint dificultats per trobar determinats perfils professionals a l’hora de cobrir algunes vacants, tot defensant la necessitat d’adaptar l’oferta formativa a les necessitats del teixit empresarial per adequar la qualificació professional a la realitat del mercat de treball.

Redacció / Fotos: PIMEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix