Siemens llança a Espanya la plataforma digital ‘Siemens Xcelerator’

S'han mostrat casos d'ús en àmbits com el Metaverso Industrial, la ciberseguretat, la sostenibilitat, la gestió de la dada, el transport o l'edificació

Siemens, companyia global líder en tecnologia amb una de les seus a Cornellà de Llobregat, va aplegar a més de dos-cents clients, socis i desenvolupadors per a assistir a la presentació oficial a Espanya de la plataforma digital ‘Siemens Xcelerator’, l'aposta oberta i flexible de la companyia per a accelerar la transformació digital dels seus clients.

Foto Escobar Xcelerator

L'esdeveniment va permetre als assistents comprovar ‘in situ’ el potencial transformador de la digitalització en diferents entorns i en empreses de tipologies i grandàries diverses, des de l'àmbit de la indústria, fins als edificis, les xarxes energètiques o la mobilitat. La plataforma empresarial de Siemens fa que la transformació digital sigui més fàcil, ràpida i escalable, ja que inclou una cartera seleccionada de maquinari, programari i serveis digitals habilitats per a la Internet de les coses (IoT) de Siemens, però també de terceres empreses certificades, a més d'un ecosistema creixent de socis i un mercat en permanent evolució per a facilitar les interaccions i transaccions entre clients, partners i desenvolupadors.

Blog Image Value of the Digital Enterprise

Digitalització més ràpida i a escala

‘Siemens Xcelerator’ farà que sigui més fàcil que mai per a les empreses avançar en la seva transformació digital, de forma més ràpida i a escala. En combinar els mons real i digital a través de la tecnologia operativa (OT) i de les tecnologies d'informació (IT), es capacita als clients i socis per a impulsar la seva productivitat i escalar les innovacions.

xcelerator

La nova plataforma ‘Siemens Xcelerator’ és, al mateix temps, un compromís amb l'obertura i la simplicitat perquè la cartera digital de Siemens sigui modular, estigui connectada al núvol de forma cibersegura i funcioni amb l'estàndard API, la qual cosa facilitarà el seu encaix amb qualsevol altra aplicació ja disponible en els clients. A més, ofereix múltiples facilitats per a fer proves d'ús i ajustar el cost a les necessitats reals de cada moment.

Redacció / Fotos: Siemens

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix