Clece busca 200 professionals a Vallirana i Martorell

L’empresa organitza, els dies 9 i 10 de maig, aquesta iniciativa per fomentar la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables

Clece, companyia especialitzada en la prestació de serveis essencials i que manté un ferm compromís amb la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables, presenta la ruta 'Barcelona Emplea', una iniciativa pionera a la província amb la qual oferirà més de 500 llocs de treball de diferents perfils professionals.

6668ec07 20d3 48e4 a525 62f58c368ad6 16 9 aspect ratio default 0

Dues de les parades de la ruta són Vallirana i Martorell, localitats en què l'entitat ofereix fins a 100 vacants respectivament amb l'objectiu de proporcionar oportunitats laborals als veïns i veïnes, especialment a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat, així com de contribuir al desenvolupament econòmic del municipi.

En aquest context, la primera parada es farà el proper 9 de maig als Jardins Casa Mestre de Vallirana, seguida el dia 10 al Pàrquing del Vapor de Martorell. En tots dos casos, l'equip de selecció de Clece estarà disponible per a entrevistar a les persones candidates.

Com inscriure's?

Totes les persones interessades a assistir a una entrevista en les parades de Vallirana i Martorell i que compleixin amb algun dels perfils requerits, hauran de trucar al telèfon 900 060 120 o inscriure's a través de la pàgina web www.barcelonaemplea.cat. També poden adreçar-se als serveis de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vallirana i Martorell, els quals els hi facilitaran la sol·licitud de cita prèvia i l'assistència a l'entrevista amb el seu currículum imprès.

Madrid emplea

L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 hores, de manera ininterrompuda. Dissabtes, de 9.00 a 13.00 hores.

Per als llocs vacants es requereixen perfils professionals diversos, com personal de neteja, de manteniment, treballadors i treballadores familiars o vigilants de seguretat, entre d'altres.

Redacció / Fotos: Arxiu-Clece



 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix