Els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials, en marxa

Hi participen els ajuntaments de la zona Delta del Llobregat (Castelldefels, Gavà, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans)

Els ajuntaments de la zona Delta del Llobregat –Castelldefels, Gavà, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans– organitzen conjuntament des de fa més de vint anys els Premis Delta a les millors iniciatives empresarials, un esdeveniment bianual que dona suport i reconeix l'activitat emprenedora i el dinamisme empresarial present en tots cinc municipis. L'edició d'enguany es va presentar oficialment a la Sala Petita del teatre Atrium Viladecans. Va ser el tret de sortida per al desenvolupament del concurs.

post 1080x1350

Després de la presentació oficial, es publicaran, cap al mes de maig, les bases reguladores i la convocatòria per participar en el concurs. Passat el temps de presentació de les iniciatives, període que es determinarà en les bases esmentades, el jurat analitzarà les propostes i determinarà les persones o projectes guanyadors. Cadascun dels municipis organitzadors atorgarà un premi entre les iniciatives empresarials presentades a la seva ciutat. El lliurament de premis es realitzarà, previsiblement, el mes de setembre o d’octubre a Viladecans. 

La sol·licitud per participar és gratuïta, i les i els emprenedors comptaran amb el suport dels serveis tècnics d'emprenedoria de la seva població a l'hora de presentar el seu projecte al concurs. 

Premis Delta

Destaquem d'aquesta edició dels Premis Delta un dels objectius que s'afegeix als habituals de donar visibilitat a les empreses creades recentment i reconèixer públicament la seva funció dinamitzadora de l'economia del territori: enguany, els premis volen posar de rellevància les pràctiques de les empreses ubicades als municipis del Delta que promouen iniciatives empresarials en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Així, els Premis Delta 2022-2023 volen reconèixer les accions dutes a terme al territori per part de les iniciatives empresarials basades en el desenvolupament de les energies netes, en la creació de llocs de treball decents, en el creixement econòmic, el consum i la producció responsable, en l’acció contra el clima o la indústria, i les orientades a la innovació i noves infraestructures sostenibles, entre d’altres. Els guardons, doncs, pretenen donar visibilitat a aquestes accions empresarials que generen valor i impacte social, i que constitueixen una referència de desenvolupament sostenible en els municipis de la comarca. 

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
206

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix