Vols crear la teva empresa?

AEBALL ha programat per aquest mes de maig una sèrie de sessions de capacitació adreçades a facilitar d’una manera pràctica el desenvolupament de les competències relacionades amb la posada en marxa d’una idea empresarial o de negoci

Són sessions grupals de capacitació per a persones emprenedores, 100% subvencionades, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball. Aquests tallers pràctics de quatre hores de duració, en modalitat presencial i online, compten amb una metodologia dinàmica i participativa.

avento3

Aquestes sessions reforcen el seu servei d’assessorament i acompanyament a emprenedors i noves empreses, que la patronal ve realitzant des de fa anys. Està al costat tant de les noves empreses com de les ja consolidades i  ofereix, a més, el servei perquè vol fomentar la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des d’AEBALL informen i assessoren per crear una empresa, fer un pla estratègic, escollir la forma jurídica més adient, així com els passos a seguir per constituir-la, i faciliten suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions. De la mateixa manera, s’ofereix suport o acompanyament en qualsevol àmbit una vegada constituïda l’empresa: internacionalització, finançament, innovació, Recursos Humans, màrqueting, formació, etc. Aquest servei, amb una primera visita presencial, és gratuït i requereix cita prèvia.  

crear una empresa con futuro esem

AEBALL dona el servei als projectes des de la proximitat i el coneixement dels sectors i el món empresarial, aportant la seva experiència i prestigi. D’aquesta manera, l’entitat compleix amb la seva vocació i compromís de servei al teixit empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat. Alhora, AEBALL, complementa aquesta participació amb la seva condició de Punt PAE, integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. Aquestes accions s’emmarquen dins del Programa Emprèn Cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.   

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
204

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix