Arrenca un nou programa de contractació per a joves

El programa “Fem Ocupació per a Joves” de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet busca la inserció laboral de 100 nois i noies de 18 a 29 anys en situació d’atur.

Comença la segona edició del programa “Fem Ocupació per a Joves” de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, gràcies a l’acord de col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d’atur.

Les empreses que vulguin contractar joves talents ho han de fer abans del 31 de juliol i rebran un ajut econòmic a la contractació corresponent al salari mínim interprofessional actual (648,60 €) durant sis mesos i l’assessorament necessari en tot el procés de tramitació de la subvenció. Els joves contractats participaran en un programa formatiu vinculat al seu lloc de treball.

Continuïtat

Aquest programa és la continuació del que va finalitzar l’any 2015 i que va representar la contractació de 78 joves gràcies a les actuacions de prospecció i intermediació que va realitzar PIMEC a Catalunya. D’aquests contractes, l’11% es van realitzar en empreses del Baix Llobregat-L’Hospitalet.

La tipologia d’empresa que participa en el programa és molt diversa en relació a sectors i mida de l’empresa, però principalment són micro i petites empreses industrials. Les principals posicions que s’han cobert, han estat en les àrees d’administració, comerç i màrqueting, atenció al client i operaris de magatzem.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix