Es presenten els projectes de la 3a Llançadora d'Emprenedoria Social

CoBoi farà un seguiment personalitzat de les tretze iniciatives que participen en aquesta edició durant els propers sis mesos per, posteriorment celebrar una jornada de presentació al conjunt de la ciutadania.

Aquest matí ha tingut lloc la presentació oficial dels tretze projectes que formen part de la tercera Llançadora d'Emprenedoria Social organitzada per l'Ajuntament a través de CoBoi, el laboratori cívic d'emprenedoria social de Sant Boi. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i el tinent d'alcalde de Territori i desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén.

En aquesta convocatòria s'ha batut el rècord de participació de l'any anterior, amb 24 projectes presentats. Les temàtiques en les quals els projectes seleccionats proposen treballar són variades, tot i que en general s'han centrat en el sector cultural i el socioeducatiu (23% cada categoria), i el mediambiental i el de salut (15%). De la mateixa manera, quant a activitat econòmica, el sector educatiu (23%) i l'editorial (18%) han estat els més freqüents.

Seguiment personalitzat

Els tretze projectes participants a la Llançadora rebran un seguiment personalitzat per part de CoBoi, amb l'assessorament de l'equip de Tandem Social, fins al juny de 2016. Durant aquest període seran guiats en les fases de co-construcció i incubació, acompanyament i llançament, networking i generació de sinergies.

Aquesta edició culminarà amb una jornada de presentació dels projectes al conjunt de la ciutadania. Els projectes que no han pogut entrar a la Llançadora seran convidats a CoBoi per ser informats sobre altres serveis municipals de suport a l'emprenedoria.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix