El Palau Can Mercader de Cornellà acollirà una exposició de moda íntima

La mostra és repàs al món de la roba interior dels últims 200 anys que evidencia les profundes transformacions socials, econòmiques, tecnològiques, estètiques i del sistema de valors. 

Des del pròxim diumenge 6 de març fins a l’1 de maig, el Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat acollirà la mostra "Intimitats. La roba interior del segle XIX al XXI", produïda pel Museu de Badalona i Cultura de la Diputació de Barcelona. Aquest repàs al món de la roba interior posa en relleu les profundes transformacions socials, econòmiques, tecnològiques, estètiques i del sistema de valors dels últims 200 anys. 

A "Intimitats..." es mostren, sobretot, peces quotidianes que s'han escollit precisament perquè són molt representatives de la societat i dels seus criteris morals. Encara que no s'ha ignorat la roba interior masculina, és innegable el predomini de la femenina, que ha canviat molt més d'acord amb els rols que la societat ha atribuït a cada gènere. 

L'abast de l'exposició és ampli i universal: una reflexió sobre el cos com a instrument de projecció social i sobre la fina línia que, segons el moment i la personalitat de cadascú, marca on comença i on acaba la intimitat. 

Redacció / Foto: Arxiu/Diputació

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix