L’Ajuntament crea el Castelldefels e-Books

Els llibres editats o que ha col·laborat el consistori es podran baixar en pdf d’alta resolució de forma gratuïta.

L'Ajuntament de Castelldefels posa el seu fons a disposició de tothom que vulgui consultar-ho. Castelldefels e-Books és una nova eina que permet descarregar en versió digital la col·lecció de llibres que s'han editat des del consistori, i també aquelles publicacions en què hi ha col·laborat.

Els llibres digitals es poden baixar en pdf d'alta resolució per tal de garantir una correcta visualització en qualsevol E-reader. És possible que per a la correcta visualització els usuaris hagin de transformar aquests PDF a formats que s'adaptin als seus lectors.

Com a novetat, el 24 d'octubre, a les 19 h a l'Espai Ramon Fernàndez Jurado, se celebra la presentació del llibre-memòria “En blanc i negre”, del periodista Jordi Notó. El llibre s'edita en versió digital, i també s'ofereix en descàrrega a la pàgina web de l'ajuntament de Castelldefels. L'obra inclou diferents relats introduïts a manera de narrador per un personatge amb una versatilitat irreal que adapta un contingut real fruit de les revelacions i de les vivències de molts castelldefelencs.

Redacció / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix