El Prat, premiat pels seus avenços en l'administració digital i oberta

Entre els majors de 50.000  habitants, l'Ajuntament ha estat guardonat amb el tercer premi

L'Ajuntament del Prat ha estat premiat en la IV Edició dels Reconeixements Administració Oberta. Aquests premis, que atorga el Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC), reconeixen ajuntaments i consells comarcals pels seus avenços en l'ús de l'administració digital en la seva organització i amb la relació amb la ciutadania i les empreses. Els resultats d'enguany es va fer públics a finals del passat mes de febrer.

D0QbwLQWwAAJIWK

Els premis es divideixen en diferents categories, segons el nombre d'habitants dels municipis i la seva naturalesa, i s'atorguen en base a uns indicadors objectius, l'anàlisi dels webs dels ens i l'ús de determinats serveis de l'AOC. En la categoria dels municipis majors de 50.000 habitants, el municipi baixllobregatí va rebre el tercer premi. L'Ajuntament del Prat ja havia estat premiat en anteriors ocasions pel Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya, però aquest és el primer cop que se situa entre els tres municipis majors de 50.000 habitants millor valorats de Catalunya.

 Més de 52.000 serveis

Cal destacar que, durant l'any 2018, l'Ajuntament del Prat va fer 52.300 tràmits a través dels serveis d'Administració Oberta, una xifra que gairebé duplica la de l'any 2015. Es tracta de serveis que faciliten la relació de l'administració amb la ciutadania i les empreses o entre les pròpies administracions, la identificació digital  o signatura electrònica per poder fer els tràmits on-line o la transparència de la informació pública, entre d'altres. 

 Redacció / Foto: AOC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix