ACC1Ó impulsa a Esplugues un sistema de detecció de focs pioner

Les instal.lacions són un centre d’excel·lència en la matèria i és un dels millors centres d’R+D+i del món.

El centre d’R+D+i que la multinacional americana United Technologies Corporation (UTC) té a Esplugues de Llobregat ha desenvolupat un sistema per a la detecció d’incendis pioner a nivell mundial.

Es tracta de la central de detecció d'incendis més avançada en termes de microprocessador, comunicacions, integració amb sistemes remots, així com adaptació a normatives que entraran en vigor pròximament, a més de vàries noves patents inventades al centre d'Esplugues per a aquest projecte específic. Tot, amb la tecnologia més innovadora del mercat.

En aquest centre d'Esplugues, la multinacional americana ha apostat per incorporant-hi prop de 70 enginyers, que s'encarreguen de tots els projectes d'incendis. Les seves instal.lacions són un centre d’excel·lència en aquesta matèria i s’ha situat en la posició de líder dels més de 30 centres d’R+D+i que l’empresa té al món.

El projecte ha fet que els centre tingui unes instal.lacions i equips únics a Espanya, ja que, entre d'altres coses, disposa d'una sala de foc real i d’equipaments per poder treballar en paral·lel a tot el procés de certificació.

A més, el projecte ha estat també pensat en català -per la ubicació i l'entorn-, i és per això que s'ha convertit en una plataforma única que presenta una central d'indencis totalment en català.

El projecte ha comptat amb un pressupost de 3,5 milions d’euros i el suport d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Programa de Nuclis d’Innovació Tecnològica.

   
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix