Detinguda una parella romanesa per robar joies valorades en 12.000 euros

Mentre la dona robava les joies a les víctimes l'home les amagava a l'interior del turisme on l'esperava.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir una dona i un home de 24 i 23 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de tres delictes de furt. En aquests tres il·lícits, els detinguts van endur-se joies valorades en 12.000 euros.

Els fets es van produir el matí de dilluns, 2 de març, quan la dona va sostreure el rellotge a un home de 85 anys, veí de Sant Just Desvern, mentre aquest passejava pels carrers de la població. La ràpida comunicació del fet per part de la víctima així com l'actuació dels agents d'investigació va permetre localitzar poc després la presumpta autora a la mateixa localitat de Sant Just Desvern. A més, els agents van poder ser testimonis de com feia un segon furt d'una cadena d'or a un altre home, de 80 anys, sense que aquesta segona víctima se n’adonés. Posteriorment, els agents van observar com la presumpta autora es dirigia cap a un turisme ubicat als voltants, on l'esperava un home que va resultar ser la seva parella sentimental.

Quan els agents van actuar per identificar-los van poder recuperar, en primer lloc, una cadena d'or i uns penjolls de dona que provenien d'un altre furt. La detinguda, va llençar les joies sota un vehicle en el moment que es va adonar de la presència dels agents de paisà però els policies les van poder recuperar. Tot seguit, en l'escorcoll del vehicle on esperava la parella de la detinguda, els agents van trobar, després d'un exhaustiu escorcoll, un amagatall on es trobava el rellotge d'or sostret a la primera víctima, valorat en 11.000 euros. Totes les joies recuperades han estat retornades als seus legítims propietaris.

La dona, amb cinc antecedents, i l'home van ser detinguts com a autors de tres delictes de furt i van passar a disposició del Jutjat de guàrdia d'Esplugues de Llobregat.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix