La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana en un habitatge de Collbató

Van ser intervingudes 1.273 plantes de marihuana, 193,34 grams d'haixix i material necessari per a la plantació.

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació ‘Salino’, ha desmantellat una plantació de marihuana tipus “indoor” en un habitatge de Collbató i ha detingut a dos ciutadans espanyols, veïns del mateix municipi baixllobregatí, de 20 i 25 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

L'operació es va iniciar a la fi de l'any passat, quan agents de la Guàrdia Civil de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Barcelona van tenir coneixement que en un habitatge d'aquesta localitat es podria estar duent a terme alguna activitat relacionada amb l'elaboració i tràfic de droga.

La Guàrdia Civil, prèvia autorització Judicial, va procedir a l'entrada i registre de l'habitatge descobrint en el garatge de la mateixa una gran plantació de marihuana tipus “indoor”. En la part superior van trobar abundant material elèctric utilitzat per a la instal·lació i manteniment de la plantació.

Per al cultiu havien utilitzat sistemes industrials que acceleraven el règim natural de creixement i floració de les plantes emprant tècniques de selecció genètica, usant unes “llavors especials” que amb les condicions de llum i calor adequades els permetia obtenir diverses collites a l'any. Durant els registres els agents van comprovar la manipulació del comptador i el procediment utilitzat per a la defraudació.

Van ser intervingudes 1.273 plantes de marihuana, 193,34 grams d'haixix, 2 televisors, 3 telèfons mòbils, 2 Tablets, un ordinador, documentació i abundant material elèctric, ventiladors, humidificadors, tests, safates, sistemes de reg, abonaments, nitrats i potenciadors de creixement.

Els detinguts, la droga i el material intervingut do van ser lliurats al Jutjat d'Instrucció nº4 de Martorell.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix