Detenen un home per corrupció de menors i abusos sexuals a la Palma de Cervelló

Segons la Guàrdia Civil, l'autor dels fets es va introduir en el cercle familiar i es va guanyar la confiança dels afins a la víctima, especialment, la del menor d'edat.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, veí de la població de Palma de Cervelló, com a presumpte autor dels delictes de corrupció de menors i abusos sexuals comeses en diverses ocasions l'any 2013 a Benicarló, sent la víctima un menor d'edat. L'actuació es va iniciar arran d'una denúncia presentada en la Caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló, en la qual es participava que una persona menor d'edat havia sofert abusos sexuals. Per aquest motiu els guàrdies civils especialistes pertanyents a l'Equip Emume (Equip Dona-Menor) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, van iniciar una recerca per a l'esclariment del fet en la denominada Operació “Cibeles”, desplaçant-se a la localitat de Palma de Cervelló, donant com a resultat la identificació, localització i detenció d'un home de 61 anys i de nacionalitat espanyola, com a suposat autor dels delictes de corrupció de menors i abusos sexuals.

En les gestions i recerques realitzades es va poder constatar que l'autor dels fets es va introduir en el cercle familiar guanyant-se la confiança dels afins a la víctima i especialment del menor d'edat. La detenció ha estat realitzada per efectius de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Castelló de l'Equip Emume (Dona-Menor).

Redacció / Foto: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix