Detinguts dos lladres per robatoris amb força a Sant Andreu de la Barca

La col·laboració ciutadana va ser cabdal per tal de poder detenir els lladres i relacionar-los amb els cinc robatoris que s’havien produït a la zona.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir dos homes de 18 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Andreu de la Barca i El Bruc, com a presumptes autors de cinc delictes de robatoris amb força a domicilis a la localitat de Sant Andreu de la Barca.

Els fets van passar durant el passat mes de gener, entre els dies 11 i 19, quan en aquest municipi es van registrar diversos robatoris amb força a interior de domicili amb la particularitat que totes les cases afectades estaven situades en un radi molt proper i que els lladres haurien utilitzat el mateix modus operandi per accedir-hi.

Fruit de les investigacions policials, es va tenir constància que els autors dels robatoris forçaven les finestres d’alumini amb una palanca, la qual cosa els permetia accedir a l’interior.Posteriorment, els mossos, gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder identificar els presumptes autors dels fets que van acabar detinguts els passats dies 27 i 28 de gener en els seus domicilis.

Els detinguts, amb 11 antecedents tots dos per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix