Enxampat un home a l'AP7 a Barberà del Vallès mentre conduïa un camió robat

Els Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de la RPMN van observar circulant per l'autopista un camió amb la finestra trencada que havia sostret a Sant Vicenç dels Horts.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la RPMN van detenir ahir, 29 de gener, al migdia, un home de nacionalitat ucraïnesa, de 48 anys i veí de Lliçà d'Amunt com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús d'un camió i per un originar un greu risc per a la circulació mentre el conduïa per l'autopista AP7.

Els fets van tenir lloc ahir al migdia quan una patrulla dels mossos d'esquadra de trànsit es trobava realitzant un control per l'esmentada autopista i va detectar circulant un camió amb la finestra trencada.

Els agents van fer senyals el conductor per tal que els acompanyés fora de l’autopista, a la següent sortida, per tal de fer un control de transports. En el moment que els agents sortien de l’autopista a l'alçada de Barberà del Vallès el conductor va fer una maniobra brusca passant del primer carril al tercer de l'autopista amb la intenció de fugir del control.

El conductor va continuar per l'autopista mentre els policies el seguien per una carretera paral·lela i van poder observar con tornava a fer un canvi brusc de carril situant-se de nou al carril de la dreta on finalment atura la marxa i abandona el vehicle al voral iniciant la fugida a peu.

Els policies van poder observar com l'home corria direcció un centre comercial que es troba al costat de l'autopista a l'alçada de Barberà del Vallès i ho van comunicar a d'altres patrulles que es trobaven per les rodalies. En pocs minuts una altra dotació de trànsit va localitzar l'home tot just quan saltava un mur i el van detenir.

Les comprovacions posteriors van permetre determinar que el camió havia estat sostret el passat cap de setmana a Sant Vicenç dels Horts i la investigació continua oberta per tal d'esclarir aquests fets. El detingut, el qual acumula diversos antecedents policials per delictes diversos, ha passat a disposició judicial aquest mateix matí davant el Jutjat d'instrucció Número 4 de Cerdanyola, jutjat en funcions de guàrdia, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: El Vallenc

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix