Roben un banc a Cornellà pel mètode de l'encastament d'un cotxe

Els Mossos d’Esquadra detenen a Santa Coloma de Cervelló un conductor que va fugir després de donar positiu en un control d’alcoholèmia.

Segons ha pogut saber La premsa del Baix, aquesta matinada, a dos quarts de tres, dos individus han encastat un cotxe robat que conduïen en una sucursal de CatalunyaCaixa de l’Avinguda Pablo Picasso nº 8 de Cornellà de Llobregat -foto-. Després de sostreure els diners del caixer automàtic, els atracadors s’han donat a la fuga amb un altre cotxe robat.

La nostra publicació també ha tingut coneixement que dissabte passat, 10 de gener, els Mossos d’Esquadra van detenir un conductor de nacionalitat espanyola i de 21 anys que s’havia donat a la fuga després de realitzar un control d’alcoholèmia dels Mossos a la carretera BV-2002 en el terme municipal de Santa Coloma de Cervelló. Els fets es van produir a les quatre de la matinada. En un primer control -després que els agents van aturar el conductor que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol- va donar el resultat de 0,93 mg/l que superava amb escreix la tassa legal de 0,25 mg/l. Durant l’interval de temps entre el primer i segon control, l’individu va decidir fugir, tot i que va ser interceptat i detingut posteriorment pels agents de la policia autonòmica.

Redacció / Foto: La Premsa del Baix

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
181

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix