Desmantellen un punt de venda de cocaïna a Collbató

Els Mossos d’Esquadra realitzen cinc entrades simultànies en domicilis de l’àrea metropolitana de Barcelona i comissen 350 grams de cocaïna, d’un valor de venda al mercat il·legal de 20.000 euros.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell han detingut tretze persones integrants d’un grup criminal, nou homes i quatre dones, tres de les quals són de nacionalitat espanyola i deu de nacionalitat colombiana com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de substàncies estupefaents. L’actuació policial ha suposat  l’entrada en cinc domicilis situats a l’àrea metropolitana de Barcelona i el desmantellament d’un punt de distribució de cocaïna situat al municipi de Collbató.

L’operació ha estat resultat de les indagacions que la Unitat d’Investigació de Martorell va iniciar fa dos mesos al voltant d’un domicili de Collbató que s’havia convertit en un punt de venda de substàncies estupefaents on hi acudien consumidors habituals de cocaïna. Les vigilàncies policials realitzades entorn aquest domicili van comportar una ampliació de les investigacions per tal d’identificar altres persones que també estarien relacionades amb la distribució i subministrament de cocaïna i altres substàncies estupefaents més enllà del municipi de Collbató abastant el seu àmbit d’actuació delinqüencial en diverses localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La investigació, que es va mantenir sota secret de sumari fins divendres de la setmana passada, va culminar el passat dia 5 de novembre mitjançant un operatiu policial en el qual van participar més de 70 agents coordinats per la Unitat d’Investigació de Martorell.  Agents de les Unitats de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial Metropolitana Sud i de Barcelona, de la Unitat Canina i les Unitats de seguretat ciutadana de Barcelona, Martorell i Castelldefels van realitzar cinc entrades simultànies en tres domicilis de Barcelona, un de Castelldefels i un de Collbató on vivien les persones investigades que estarien relacionades  en el tràfic de substàncies estupefaents.

A l’interior dels domicilis escorcollats, els agents van localitzar un total de 350 grams de cocaïna, que tindrien un valor de venda al detall en el mercat il·legal de 20.000 euros. També es van comissar 115 grams d’haixix, juntament amb material utilitzat per al premsat, l’embalatge i el pesatge de les substàncies i adulterants per a la cocaïna. A banda d’aquestes substàncies estupefaents també es van comissar 4.000 € en efectiu i dues armes de foc simulades.

Arran dels escorcolls domiciliaris i els comisos de substàncies, els mossos han detingut al llarg de la investigació policial tretze persones que constitueixen un grup criminal, deu dels quals són de la mateixa família i a les quals se’ls imputa un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.     

Després de passar a disposició judicial cinc dels tretze detinguts han ingressat a presó i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs. 

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix