Detingut per envestir un motorista i conduir amb el permís suspès i sota els efectes de l'alcohol

Va saltar-se un senyal d’STOP i va xocar contra el motorista, que va resultar ferit de gravetat al municipi de la Palma de Cervelló.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir un home de 44 anys, nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit a la Palma de Cervelló.

Els fets es remunten pels volts de les 21.50 hores. El conductor d’un turisme que circulava per la BV-2421 al seu pas per la Palma de Cervelló va fer cas omís d’un senyal d’STOP i va envestir un motorista que va quedar ferit de gravetat. Com a conseqüència de les ferides va haver de ser evacuat a l’Hospital de Bellvitge on es recupera de les lesions sofertes. Tot seguit els agents van fer-li la prova d’alcoholèmia, ja que havien detectat que presentava clars símptomes d’anar sota els efectes de begudes alcohòliques. El resultat va ser de 0.46 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé el doble de la taxa màxima permesa. Val a dir que tenia el permís de conduir suspès judicialment per un jutjat de Barcelona.

Per tots aquests fets va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de conduir sota els efectes de l’alcohol, conduir amb privació judicial del permís de conduir i lesions imprudents.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix