Dos detinguts a Molins de Rei quan sortien del domicili que havien robat

Gràcies al seguiment que va fer el mateix propietari del pis robat, els dos lladres van ser detinguts a l’interior del bar.


Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra d’Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Feliu de Llobregat han detingut dos homes de 49 i 40 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Molins de Rei, com a presumptes autors d’un robatori amb força interior domicili.

El robatori es va produir el dimarts 4 de febrer quan el propietari del domicili que acabaven de robar els dos homes se’ls va creuar per l’escala de l’immoble quan sortien carregats amb motxilles on portaven els objectes sostrets. El fet que els dos homes no eren veïns de l’immoble, juntament amb la pressa que portaven i el nombre de bosses que carregaven, va fer-li sospitar que podrien haver entrat a robar en algun pis. El fet de trobar un taca de sang a terra tot just al costat de la finestra violentada i que havia estat la utilitzada per introduir-se al domicili va decidir al propietari a seguir els dos presumptes autors pel carrer, moment en el qual va trucar als Mossos d’Esquadra explicant la situació en la qual es trobava.

Després d’un seguiment a distància dels dos homes va poder observar com entraven en un bar, lloc on van ser identificats per la policia. Comprovat el contingut de les motxilles que portaven, juntament amb objectes i estris utilitzats per fer robatoris amb força, li van ser trobats els objectes originaris del domicili violentat, propietat del veí que havia fet el seguiment i els quals se li van poder retornar immediatament. Un dels dos detinguts tenia una ferida sagnant a la mà que presumptament se l’havia fet quan trencava la finestra per la qual van entrar al domicili.
Els dos homes van ser detinguts per un delicte de robatori amb força. Un dels detinguts tenia quatre antecedents, dos per robatori amb força i dos més per robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra








 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix