A la presó per un intent d’assassinat a un carrer de Gavà

Detingut un home acusat d’apuntar un altre amb una pistola i accionar el gallet després d’una baralla

Els fets van passar el 23 de juny al migdia, quan el detingut, de nacionalitat espanyola i de 40 anys, es va barallar amb un veí al carrer, molt a prop de casa, segons ha informat la Policia catalana.

Mal funcionament

L'agressor va treure una arma de foc, va apuntar al seu rival i va arribar a activar el gallet, tot i que la bala no va sortir pel mal funcionament de la pistola, segons el relat de la víctima.

149 plantes de marihuana

Els agents, alertats pels veïns, van acudir al lloc de la baralla, moment en què van veure com l'agressor entrava al portal de casa seva, situat al mateix carrer on van passar els fets.

A més, els Mossos han acusat el detingut d'un delicte contra la salut pública, ja que en el registre que van efectuar a casa van trobar 149 plantes de marihuana, així com una arma de foc de nou mil·límetres i 16 projectils.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix