El Prat: porta d’entrada de la droga a Catalunya

El més significatiu de les dades aportades aquest dimecres per la Guàrdia Civil és que s'ha disparat la intervenció d'heroïna: dels dos quilos de l’any 2011 als 27 comissats durant el 2012.

L’Institut Armat va detenir 10 persones que havien comprat mòbils, ordinadors, càmeres de vídeo i fotos robats amb la intenció de portar-los cap al nord d'Àfrica i vendre'ls allà.

Tabac de contraban

L’heroïna torna amb força als carrers, on ara també s’esnifa i es fuma, segons fonts policials.

També es dispara l'entrada de tabac de contraban, amb un augment del 167% dels cartrons.

Han estat comissats més de 325.000, procedents bàsicament de l'est europeu, de països com Rússia. La intervenció de puros també ha crescut un 22%.

Diners

Quant a l'evasió de diners sense declarar cap a d'altres països, es mantenen les xifres: durant tot l'any passat, van interceptar tres milions d'euros, un menys que durant el 2011, ja que les quantitats en cada viatge eren menors.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix