Set detinguts més en relació amb la invasió al camp de l’RCD Espanyol

Els Mossos d’Esquadra han enxampat una persona a Sant Boi i un altre a Sant Feliu de Llobregat, a més de tres a Barcelona i una a Pineda i Solona

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a un total de set homes en la segona fase de la investigació relacionada amb la invasió al camp de l’RCDE Stadium -actualment s’anomena Stage Fornt Stadium- del passat 14 de maig durant la celebració del títol de Lliga de l’FC Barcelona. Aquests detinguts se sumen als sis detinguts que es van realitzar el 2 de novembre.

Captura de pantalla 2023 11 16 a las 16.47.41

Els detinguts tenen entre 18 i 44 anys i no tenen antecedents per delictes relacionats amb la violència amb el món de l’esport i tampoc no són membres dels grups d’ultres d’animació. Les detencions realitzades han estat realitzades per la CGINF. Tres a Barcelona, una a Pineda de Mar, una a Sant Boi de Llobregat, una a Sant Feliu de Llobregat i una a Solsona.

6461ed6aa4e83.r d.3047 3190 554

En relació amb aquesta invasió de camp, pel que fa a persones que no van tenir conductes delictives, els Mossos d’Esquadra han iniciat prop d’uns 50 procediments administratius per infraccions a la llei contra la violència, racisme, xenofòbia i intolerància a l’esport.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
215

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix