Els Mossos d’Esquadra resolen tres robatoris violents a Sant Boi i El Prat

L’investigat ja es troba ingressat a presó des del passat 30 de gener per un robatori violent que va fer a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Sant Boi de Llobregat i del Prat de Llobregat han resolt l’autoria de tres robatoris violents, dos d’ells a Sant Boi de Llobregat i un més a El Prat de Llobregat que van succeir entre el desembre de 2022 i el gener de 2023 per un mateix presumpte autor, un home de 29 anys.

cc420e24 20ca 4f2c 9e8a 25b518db4d3e alta libre aspect ratio default 0

La investigació es va iniciar arran d’un primer robatori, el dia 30 de desembre de 2022, quan un home va entrar a robar en un domicili de Sant Boi de Llobregat i, en veure’s sorprès per qui habitava el pis, un home de 76 anys, el va agredir violentament i li va provocar greus lesions físiques, a conseqüència de les quals va haver d’estar un mes i mig ingressat en un centre hospitalari.

Només tres dies després, el 2 de gener, un home assaltava una botiga de compravenda de metalls preciosos de Sant Boi de Llobregat i va agredir violentament la treballadora del local, mentre l’amenaçava amb un ganivet de grans dimensions.

Els investigadors van relacionar aquests dos robatoris a Sant Boi amb un altre perpetrat el 8 de desembre al Prat de Llobregat en una assessoria. En aquest cas un home va agredir i causar lesions greus a una treballadora de l’assessoria.

Fm22UQaXgAUC737

Una vegada plenament identificat el presumpte autor dels tres robatoris violents, els investigadors van saber que es trobava ingressat en un centre penitenciari de resultes d’una detenció per un altre robatori violent perpetrat a Barcelona, el 28 de gener d’enguany.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix