Un fill apunyala al seu pare de gravetat en una discussió a Castelldefels

Els agents dels ARRO dels Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir després que l’agressor es va atrinxerar al seu domicili

Nou episodi de violència domèstica. En aquest cas a Castelldefels on un fill va apunyalar de gravetat al seu pare en una discussió en l’interior del domicili dels dos homes. Els fets van passar ahir, diumenge 23 d’octubre, al voltant de les 19 hores, al carrer Arcadi Balaguer del municipi baixllobregatí.

Una forta discussió entre un pare i un fill va alertar els veïns de l’immoble que van trucar a la policia per informar del succés. Ràpidament, els agents es va desplaçar al pis i van comprovar com el pare estava a l’exterior del domicili ferit greument per les punyalades comeses pel seu fill amb una arma blanca, amb la intenció de matar-lo encara que segons fonts mèdiques no perilla la seva vida.

Ffq cNNX0AIoeJN

Mentrestant, l’agressor s’havia fet fort a l’interior del pis, per la qual cosa es va necessitar l’actuació dels ARRO, que van acabar detenint l’agressor. La víctima va ser traslladada amb una unitat del SEM a l’Hospitalet de Bellvitge. El fill també va ser traslladat a un centre sanitari amb una ganivetada, presumptament per una autolesió.  

Captura de pantalla 2022 10 24 a las 6.58.02

A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes del succés.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra (arxiu)-NdC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix