Detingut un traficant de drogues que vivia a Castelldefels

El detingut, un ciutadà francès de 59 anys d'edat, formava part d'un grup criminal

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 7 de setembre un traficant de drogues reclamat per les autoritats franceses que vivia a Castelldefels, localitat en la qual va ser arrestat, i estava fugit des del 2019.

Segons informa aquest divendres la policia catalana, el detingut formava part d'un grup criminal que hauria realitzat diferents enviaments internacionals de droga mitjançant combois entre el febrer del 2020 i agost del 2021, mentre estava escapolit després de fugir a gran velocitat el 2019 d'un control de trànsit dels Mossos a Girona.

download

El detingut és un ciutadà francès de 59 anys d'edat que no té antecedents al nostre país, però sobre el qual pesava una Ordre Europea de Detenció i Lliurament (OEDE) vigent emesa per les autoritats franceses per un delicte continuat de tràfic de drogues. L'Audiència Nacional ha decretat el seu ingrés a la presó provisional al centre penitenciari de Soto del Real, a l'espera que es faci efectiva l'ordre d'extradició.

Al desembre del 2019, l'investigat va aconseguir escapar d'una patrulla de trànsit dels Mossos a Girona quan aquesta va intentar parar-lo en conduir amb excés de velocitat. Les perquisicions realitzades posteriorment pels Mossos al costat de les autoritats policials francesos van permetre confirmar la identitat del conductor del cotxe.

transit control

Un cop identificat, els investigadors van aconseguir situar-lo en una casa situada a Castelldefels, on residia. El passat 7 de setembre, es va desplegar un dispositiu policial que va acabar amb la detenció del fugitiu als voltants del seu domicili.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix