Utilitzen explosius per robar en un caixer automàtic a Sant Boi

Ha estat en una sucursal de Bakinter situada a la ronda de Sant Ramon

Diversos lladres han robat aquesta matinada a la capital catalana i en la localitat baixllobregatina de Sant Boi de Llobregat sengles caixers automàtics de la mateixa entitat bancària després d'emprar explosius per rebentar els sistemes de subjecció, detonacions que no han causat ferits, han informat els Mossos.

El primer dels successos ha tingut lloc sobre dos quarts de tres de la matinada passada en una sucursal de Bankinter situada en la ronda de Sant Ramon de Sant Boi de Llobregat, on s'han fet amb el caixer després de rebentar la instal·lació amb explosius.

Captura de pantalla 2022 09 10 a las 16.23.42

Posteriorment, al voltant de les tres de la matinada, s'han perpetrat el segon robatori, en aquesta ocasió en la sucursal que Bankinter té en el número 413 del carrer Balmes, en el districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi.

Diversos veïns de la zona han alertat a aquesta hora als serveis d'emergències que havien sentit una detonació en l'oficina bancària i que havien vist a diversos individus que s'emportaven el caixer automàtic situat en la sucursal.

Posteriorment ha aparegut cremat a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) un vehicle que la policia catalana considera que podria ser el que s'ha emprat per als dos robatoris, segons han informat fonts properes al cas.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix