Detenen el presumpte autor de l’homicidi d’un home a Esparreguera

Cap a les onze del matí, la policia ha rebut l'avís per dirigir-se a un domicili de la localitat i, una vegada allí, han localitzat el cos sense vida d’una persona de 59 anys

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home, de 39 anys, presumptament implicat en l'homicidi ocorregut aquest dimecres en un domicili d'Esparreguera, on la policia ha localitzat el cos sense vida d'un home de 59 anys.

FRiJuYuXIAAQ8vb

Cap a les onze del matí, la policia ha rebut l'avís per dirigir-se a un domicili de la localitat i, una vegada allí, han localitzat el cos sense vida d'un home, segons informa la Policia catalana. Del resultat de les primeres gestions en el lloc dels fets, els Mossos, que mantenen la recerca oberta, han determinat que es tractava d'una mort violenta i han detingut un home que presumptament estaria relacionat amb el crim.

FSQGrz8X0AAxz6H

Per la seva banda, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que el jutjat d'instrucció 3 de Martorell, en funcions de guàrdia, ha obert una causa arran d'aquesta mort violenta. La comitiva judicial, formada per la jutgessa, la lletrada de l'administració de justícia, fiscal i mèdic forense, s'han desplaçat aquest migdia a l'habitatge per dur a terme l'aixecament de cadàver.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix