Evacuen un ambulatori, biblioteca i es confina una escola a Martorell

A causa d’una olor irritant, l'origen de la qual no s'ha pogut determinar i que ha causat picor al coll i malestar a set persones

Els Bombers de la Generalitat han evacuat aquest dimecres, de forma preventiva durant unes tres hores i mitja, l'ambulatori (CAP Buenos Aires) i la biblioteca de Martorell i han confinat una escola (IES Vicente Aleixandre) per una olor irritant, l'origen de la qual no s'ha pogut determinar i que ha causat picor al coll i malestar a set persones.

olor martorell 2

olor martorell 3

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, la decisió d'evacuar tots dos edificis i confinar l'escola s'ha pres aquest migdia de forma preventiva, després que cap a les 12.55 hores alguns usuaris de l'ambulatori de Martorell han començat a notar picor al coll i malestar general.

olor Martorell 4

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès set persones, que han rebut l'alta in situ. Els Bombers han revisat totes les instal·lacions d'ambulatori, d'unes piscines situades al costat i de les clavegueres, sense poder determinar l'origen d'aquesta espècie d'olor irritant, que quan els efectius han arribat al lloc ja no era perceptible. De fet, els Bombers també han efectuat lectures amb explosímetre tant a l'interior com a l'exterior dels embornals, que també han donat resultat negatiu.

olot martorell 5

olot martorell 6

Després de comprovar amb les lectures del detector i les inspeccions dels edificis que no es podia determinar l'origen i que ja no hi havia afectació, els Bombers han aixecat el desallotjament i el confinament cap a les 15.30 hores i s'han retirat de la zona.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix